Foredrag

Chris har igennem 15 år holdt foredrag i mange brancher. Fra private organisationer i alle størrelser som PFA, Mærsk, Marsh, Roche, DA, PKA, erhvervscentre og psykologfællesskaber, til offentlige virksomheder som Region H, politiet, skoler, PPR og daginstitutioner.  

Vælg imellem 3 foredrag som hver især er baseret på Chris´s 3 bøger. Har  din organisation brug for et af de 3 eller et skræddersyet foredrag, så kontakt gerne Chris for en uforpligtende samtale.

"Mental sundhed og mindfulness"

Mental sundhed er glæde, energi, handlekraft og meget mere. Det er også en del af den mentale sundhed at kunne se sine egne krops- spændinger, tanke- mylder, svære følelser og andre symptomer på at man ikke trives.

Når man ser symptomerne, kan man nemlig gøre noget ved dem. Først skal man dog kunne mærke sig selv for at opdage dem… 

Det gælder både for enkeltpersoner, teams, organisationer og familier. Ledere skal mærke sit team, ledelsen sin organisation, personen sig selv og forældrene sine børn.  

Hvordan gør man så det i en travl hverdag med meget omskiftelighed? 

Til foredraget får du viden om mental sundhed, hvordan du ser den og det modsatte ”usundheden”, samt teknikker til både at fastholde mental sundhed og til at arbejde med mental ”usundhed”. 

"Lyt, Lyt, Lyt"

Du kan ikke lytte dybere til andre end du kan til dig selv.

- Lytter ledelsen på virksomheden til de ansatte?

- Lyttes medarbejderen til sig selv?

- Lytter sælgeren til sine kunder?

- Lytter forældre til sine børn?

Vil man blive bedre til at lytte til andre må man starte starte med at lære at lytte til sig selv!

Foredraget henvender sig til teams, afdelinger og virksomheder hvor man kan se værdien i at lytte, samtidigt med at man også opnår sine mål. Stopper man med at lytte når man ikke sine resultater, fordi ledelsen træffer forkerte beslutninger, medarbejderne får stress, sælgerne sælger ikke og forældrenes hamsterhjul gør, at de ikke oplever ders børn

Få viden om lytning og teknikker, som gør os i stand til at lytte til os selv, og dermed også til andre mennesker og til verden.

"Jeg er rigtig"

Forkerthed i børn bliver til stress, angst og ensomhed som voksne.

9 ud af 10 voksne som kommer til mig efter stressrådgivning har oplevet stress eller press som børn.

Et pres som får børn til at spille roller som er designet til at fastholde pladsen i flokken.

Roller som giver stress i voksenlivet.

Foredraget henvender sig både til skoler som vil give de ansatte indsigt i forkertheden i børn og hvordan man hjælper børn og unge til igen at give slip på forkertheden og træde ind i deres essens - rigtigheden.

Foredrag er også for voksne som ønsker at arbejde med pleasing, stress, rollespil, angst og meget andet som er opstået i bardom / ungdom.

Jeg vil gerne høre mere

Skriv til Chris