1 års mental sundhed og mindfulness

En helhedsorienteret proces, som henvender sig til virksomheder, der ønsker et løft af hele organisationens viden om mental sundhed og samtidigt ønsker at give hele organisationen redskaberne til at gøre noget ved den mentale sundhed både individuelt og kollektivt. Også på lang sigt.

Mange kompetencer samles i denne proces. Chris Norre har 15 års erfaring med undervisning i mental sundhed og mindfulness på virksomheder. Han har forsket i mindfulness i en stor dansk bank. Han har de sidste 10 år haft 1:1 klienter og så har han de sidste 5 år været "gående terapeut".

Fase 1

Foredrag for hele organisationen, hvor alle får et fælles sprogbrug for mental sundhed.

2 timer, på virksomhed eller online.

Fase 2

Online proces med 10 forskellige emner + en øvelse som gentages hver gang.

10 uger med 3min pr session.

Fase 3

Lederne skal på kursus for at lære at lytte til medarbejderne og skabe mental sundhed i hverdagen.

2 x 2 timer.

Fase 4

Vedligeholdelsesfase med 1 månedlig online session.  Nyansatte kan også være med.

45 minutter pr gang indtil den 12´måned.

Sideløbende med 1:1 samtaler under hele processen!

Alle ansatte tilbydes en gåtur eller en online snak med Chris. Benchmark er at 15 % af organisationens ansatte "rækker ud" og mange siger "Jeg havde ikke rakt ud og besluttet at gøre noget ved mine udfordringer, hvis dette tilbud ikke havde været her".

Resultatrapport og ny viden

Virksomheden får resultatrapport efter endt proces. Den indeholder resultatet af alle spørgeskema undersøgelser, som er foretaget undervejs, samt Chris Norres overordnede erfaringer med 1:1 processerne.