1:1 gåture: samtaler om udfordringer og stress

Jeg tilbyder to modeller:

1. Enkeltstående samtaleforløb til ansatte. Klippekort på 5 eller 10 sessioner.

2. Det fortolige rum til grupper af ansatte eller til hele virksomheden.    

For yderligere information og priser, skriv eller ring gerne til mig.

Netcompany.

Group HR dirkector. Lars Ulslev Johansen

Salgschef: Thomas Pape

”Jeg er normalt meget skeptisk med sådanne forløb, men valgte dog at give det en chance. ”

Thomas Pape er forsikringsmægler hos Marsh Danmark, han har taget imod tilbuddet om en 1-1 gåtur med mindfuldness-coach Chrish Norre, hvor formålet er at kunne ventilerer tanker og følelser:

 

”Det har været en meget positiv oplevelse som har ændret mit syn på, at være mere bevidst og opmærksom på de signaler som kroppen sender og hvor vigtig den mentale sundhed er. Både vigtig ift. at præsterer på jobbet men så sandelig også ift. ens private liv.”

 

”Før jeg mødte Chris havde jeg en lang periode med stresslignende symptomer. Jeg blev undersøgt hos læger m.fl. som sagde, at alt var OK, men at det kunne være stress – selvom jeg dog aldrig har følt mig decideret stresset.”

 

”Jeg valgte at tage imod tilbuddet om en gåtur med Chris. Han satte på den første gåtur ord på mine symptomer og han var overbevist om, at det var tegn på, at kroppen var i gang med at sige fra. Chris spurgte ind til min situation og samtalen kom hurtigt på sygdom og dødsfald i min nærmeste familie, som har fyldt meget gennem en lang periode. Disse forhold som jeg ikke selv kunne kontrollere har naturligt givet bekymringer og tanker, som ubevist har fyldt meget. Chris gav mig et par simple øvelser/værktøjer til at få styr på tankerne og efter 1-2 måneder forsvandt de stresslignende symptomer.”

 

 Leder: Nina Trolle

”Jeg ved faktisk ikke, hvad vi skal tale om… For jeg føler mig ikke stresset”

Sådan startede Nina Trolles møde med mindfulness-coach Chris Norre på deres gåtur ved Kastellet i København. 

 

”Beslutningen om at mødes med Chris kom ud fra en erkendelse af, at jeg som leder bør være i balance med mig selv og i min hverdag, for at kunne være til stede og lytte når medarbejderne har brug for det. Så når nu vi havde fået en ”hus-coach” i Marsh, var det en oplagt mulighed for et service check til sindet.”

 

”Vi havde ikke gået særligt langt før Chris fandt nogle ømme punkter under overfladen og nogle mønstre som kan bidrage til, at min hverdag ind imellem bliver for meget at bære. Med Chris’ hjælp bliver jeg bedre til at spotte og håndtere dem når de kommer i spil - til gavn for mig selv, mit team og ikke mindst familien derhjemme. ”